Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان اظهارداشت: کار در مجموعه آموزش و پرورش حساس، زیربنایی و تاثیرگذار است چرا که مسیر رشد علمی، تربیتی و شخصیتی فرزندان در این دستگاه ریل‌گذاری می‌شود. 
وی با توصیه به انجام کاری جهادی و با انگیزه الهی خواستار جذب اعتبارات بیشتر از جانب دولت، خیران و مردم شد و افزود: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان باید مدیریت فعال داشته و با نظارت قوی استفاده‌ای بهینه از بودجه‌های در اختیار داشته باشد زیرا متاسفانه در برخی دستگاه‌های دولتی دلسوزی لازم نسبت به هزینه بودجه صورت نمی‌گیرد و بودجه دستگاه در مواردی هرز می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان خاطر نشان کرد: تجمیع روستاهای کوچک و پراکنده با هدف ارائه خدمات بهتر و متمرکز به آنان در شرایط کنونی بسیار مهم و مورد نیاز است بویژه در حوزه آموزش و پرورش که عامل افزایش پوشش تحصیلی دانش آموزان خواهد بود.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاری کمی و کیفی برای آموزش‌وپرورش؛ سرمایه گذاری عمده برای پیشرفت نظام اسلامی خواهد بود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست به ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه پرداخت و گفت: بودجه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در سال ۱۴۰۰ بالغ بر هزارو۶۰ میلیارد تومان بوده است.
میثم لکزایی افزود: در سال ۱۴۰۰ در مجموع تعداد یکهزارو۱۰۰ کلاس درس ساخته و تحویل داده شده و در طول سه سال گذشته تعداد ۱۰ هزار کلاس درس نوسازی شده است.
وی ادامه داد: در سال ۹۲ میزان کمک‌های خیرین به مبلغ ۲میلیاردو ۶۰۰ میلیون تومان بوده که این مبلغ در سال ۱۴۰۰ به ۲۱۴ میلیارد تومان رسیده است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان مدارس زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان مدارس زاهدان سیستان و بلوچستان مدارس زاهدان توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • حمایت خطیبان جمعه سیستان و بلوچستان از عملیات تنبیهی وعده صادق